Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi 300 unit*
IMG-LOGO
Troli Anda
Jumlah: RM0.00
Lihat Troli

Tentang Inspirazs

Inspirazs Sdn. Bhd. adalah sebuah syarikat 100% bumiputera ditubuhkan pada Disember 2010 yang menjurus kepada bidang pengeluaran, pembekal dan perkhidmatan.

Kami membekal pelbagai jenis produk samada barangan premium, cenderamata, hadiah, peralatan sukan dan uniform. Kami juga mengengeluarkan hasil-hasil percetakan seperti banner, bunting, sticker dan papan tanda.

Pada masa yang sama Inspirazs Sdn. Bhd. menawarkan perkhidmatan dengan menerima tempahan mengikut citarasa pengguna. Dalam mengukuhkan lagi perniagaan, syarikat juga menyediakan perkhidmatan rekabentuk grafik.

Dibahagikan kepada dua bahagian iaitu dalam talian (online) & luar talian iaitu berkunjung terus ke syarikat atau berurusan dengan pegawai jualan (sales person).

Sebarang pertanyaan boleh berhubung bersama kami di alamat Lot 15, Bangunan PKNK, Kawasan Perindustrian Ringan Gurun, Kilang Ketapan, 08300 Gurun, Kedah atau melalui telefon / WhatsApp us on 013-530 3135

IMG

Misi Kami

Didorong oleh moto “Freely Designed”, kami sentiasa berusaha untuk menyediakan produk berkualiti tinggi yang akan memberikan manfaat maksimum kepada pelanggan.

Di bawah kepimpinan yang cemerlang, kukuh dan berdedikasi pasukan pengurusan syarikat Inspirazs Sdn. Bhd. bergerak pantas ke hadapan untuk menjadi sebuah syarikat percetakan terkemuka di Malaysia.

IMG

Lightweight Jacket

$58.79

Nulla eget sem vitae eros pharetra viverra. Nam vitae luctus ligula. Mauris consequat ornare feugiat.

Size
Color